WOONHUIS • OUDDORP

Na renovatie mocht Stylinghuis de Zuikertuin het interieur van de prachtige woonhuis midden in het centrum van Ouddorp verzorgen.

Stijl
Dit volledig gerenoveerde woonhuis is bijna 100 jaar oud. Tijdens de renovatie vonden we het erg belangrijk dat de karakteristieke charme van het huis behouden bleef. Om deze reden is er gekozen voor veel robuuste en natuurlijke materialen. De subtiele combinatie van oud en nieuw verbindt nostalgie en warmte met de strakheid en frisheid van tegenwoordig. Ook is er gekozen voor een rustig en natuurlijk kleurenpalet met voornamelijk groen-, bruin- en grijstinten. Hierdoor is het buitengevoel naar binnen gehaald en hangt er een ongedwongen sfeer.

Meubelen
Maatwerk is een veel gehoorde term in de meubelbranche. In de praktijk zitten daar vaak behoorlijk wat grenzen aan. De Zuikertuin maakt in samenwerking met ons atelier meubelen met een vormgeving waarbij alles mogelijk is. Denk daarbij aan speciale maatvoeringen en verschillende afwerkingen. Ook qua kleuren en stoffen is er keuze uit ruim 700 varianten. Ook in dit project is de bank volledig handgemaakt. 

Hout
Ook de houten panelen in de project zijn op maat gemaakt. Om kwaliteit te kunnen garanderen werken we samen met een vast team. Zo maakte de timmerman het wandpaneel achter de TV en een robuuste schuifeurkast op maat van massief eiken.

Het mandje op het tv meubel en het vloerkleed behoren tot de privé collectie.