ZENZA • THE BRAND

Zenza lampen bekleden muren met prachtige schaduwpatronen. Het is bijna magisch! Elke lamp is handgemaakt met veel zorg en aandacht. Heeft u al een Zenza lamp thuis?

Handgemaakt
Het merk Zenza werd vooral beroemd met haar prachtige lampencollectie en trok de aandacht van ontwerpers en stylisten wereldwijd. De lampen worden vervaardigd uit koperplaat en afgewerkt met een echt zilveren coating.

Zenza biedt een brede verlichtingscollectie welke bestaat uit hanglampen, wandlampen, tafellampen en plafonnières. Er grote waardering voor het Egyptische handwerk dat zo kenmerkend is voor de collectie. Handgemaakte producten hebben een "ziel" die ze een extra waarde en schoonheid geeft. Ze combineren vaak oude technieken met een moderne draai in het ontwerp en ze ontwikkelen een zeer elegante, intieme maar toch moderne sfeer met de collectie.

Gold collection
De stijlvolle lampen uit de gold collection stralen een en al glamour en allure uit. De goudkleurige bollen hebben een oosterse en chique uitstraling. Ideaal in de woonkamer, keuken en tevens op de slaapkamer. Makkelijk te plaatsen tot op de gewenste hoogte vanaf het plafond.

Accessoires

Naast deze bijzondere lampen, ontwerpt Zenza ook prachtige sierkussens, waxinehouders en andere accessoires. Neem een kijkje in onze winkel en laat je inspireren!