MODERN LIVING • ZUIKERTUIN

Een populaire woonstijl is modern living: warm en knus waar veel ruimte is voor gezelligheid. De rustige kleurtinten en natuurlijke materialen van deze stijl geven deze woonkamer een huiselijk karakter waar iedereen zich thuis voelt.

Rust & sfeer
Bij modern wonen zien we het behoud van kalmte in de ontwerpen. Rust en sfeer worden gecreëerd door natuurlijke en robuuste materialen. Hout en rattan komen vaak terug, net als aaibare stoffen als velvet, katoen en linnen. Al deze materialen zijn goed te combineren met een groot vloerkleed. Waar in deze kamer de details van glimmend chroom de ruimte een luxe uitstraling geven, zorgt de groene plant voor een kalm en natuurlijke gevoel.

Groene planten in huis
Groene planten in huis zorgen voor rust en kalmte in uw interieur. Modern wonen haakt hier perfect op in door de natuur op eigenzinnige wijze terug te brengen in huis. Zet verschillende soorten planten bij elkaar, hang ze op of ga voor een echte uitblinker met één grote kamerplant. Hoe dan ook; groen doet leven!

Veelgebruikte materialen
Staal en glas zijn veel voorkomende materialen in moderne interieurs. Deze materialen zijn mooi te combineren met een groot tapijt en een stoffen bank. Hout is een mooie toevoeging om meer warmte in huis te halen. Deze ovale, metalen salontafel is prachtig afgewerkt met een visgraat van gerecycled hout. Een prachtige salontafel maakt uw interieur helemaal af!

Mix & Match
Modern living is ook een interieurstijl waarin geleefd mag worden, met een persoonlijke mix van landelijk, klassiek, etnisch en design. Een eikenhouten tafel met stoere, stalen poten wordt gecombineerd met diverse stoelen en glazen windlichten. Door gebruik te maken van verschillende materialen als pellini en velvet wordt het interieur persoonlijk. Een prachtig vloerkleed onder de robuuste eettafel maakt het geheel af.