CLASSIC • INSPIRATION

Als er één woonstijl is die een rijke uitstraling heeft, dan is het wel de klassieke woonstijl. Bij een klassiek interieur horen veel luxe materialen zoals velvet, donkere houtsoorten en diepe kleuren. In deze stijl vormen zwart, bruin en grijs de basis, met hier en daar een vleugje goud als aanvulling.

Klassieke zithoek
Gezellig samen bij de openhaard met comfortabele fauteuils in klassieke stijl. De velvet stof geeft de stoelen een eigentijdse en luxe uitstraling. Bij deze look hoort natuurlijk een stoere bijzettafel en de warme kussens maken deze setting helemaal af.

Stylingtip
Serveer niet alleen de heerlijkste hapjes op een etagère, ook flesjes frisdrank en mooie glazen komen op een etagère mooi tot hun recht.

De donkere eetkamerstoelen in verschillende stoffen en designs om deze eettafel geven een luxe effect aan de ruimte. De donkere kleur van de stoelen zorgt samen met het kleed op de grond voor eenheid in de eetkamer. De donkere kleur vormt ook een mooi contrast met de lichte Hampton Bridge Dining Table.

Opvallende details
Laat meubels volgens de huidige trends de basis vormen van uw interieur, zoals een bank met een mooi design in een prachtige velvet stof, materialen zoals hout, metaal en marmer en creëer daarmee een klassiek en tijdloos interieur. Maak de look compleet met een aantal opvallende details; een stijllvolle tafellamp, salonafels in verschillende groottes, groene takken en mooie kaarsenhouders die een prachtig sfeerlicht verspreiden.